vineri, 4 septembrie 2009

Ceva special

Nu mai e un secret deja ca plec in Germania. Am anuntat ca mi-am luat viza, apoi am tot mentionat ca plec, ca parasesc locurile natale. Deci... nu e o noutate. Mai nou e insa altceva.

Mi-am facut un blog nou. Asta nu inseamna ca nu voi mai scri pe acesta. Nici gind sa las balta "Jurnalul Evei". Doar ca acela e special pentru curiosii ca raza de soare, care spunea intr-un comentariu: "oh, deja pleci??? macar pe blog sa nu ne parasesti:D... succes pe drumul tau... si sa nu uiti ca esti datoare dupa ce ajungi cu barfe multe despre cum e acolo..." sau : "PS: dupa ce ajungi esti datoare cu cateva descrieri si impresii:))"

Dupa ce am citit aceste comentarii s-a nascut ideea de a forma blogul "Scrisori din Germania". Acolo veti citi toate impresiile despre tot ce tine de Germania, veti vedea poze din locurile vizitate si veti putea urmari multe alte chestii :)

Sper doar sa am destul timp sa impartasesc cu voi tot ce am sa traiesc eu acolo.

4 comentarii:

  1. Asteptam cu mare interes ravesele tale cu impresii din Germania!

    RăspundețiȘtergere
  2. ca de obicei...mea culpa...eu sunt vinovata:)) imi face o placere nebuna sa fiu trasa la raspundere...pt crearea noului tau blog:D ma bucur mult pt ideea ta si promit ca o sa-l urmaresc intru totul:D...succes scumpa prietena...de acum nu-ti mai amintesc ca trebuie sa ne povestesti:))

    RăspundețiȘtergere